Ciasto bez mąki z masłem orzechowym i groszkami czekoladowymi
- Całkowity czas 30 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 25 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
1 banan
1 Jajko
240 g masło orzechowe
3 łyżka miód
1 łyżka ekstrakt waniliowy
1 łyżeczka proszek do pieczenia
50 g kropelki czekoladowe
1 szczypta sól
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Nagrzej piekarnik do 180°C. Natłuść tortownicę i odstaw na bok.
Etap 2 /6
Wrzuć wszystkie składniki do blendera, z wyjątkiem kawałków czekolady.
Etap 3 /6
Zamknij pokrywkę i ustaw wskazany program na 1 min 15 s, a następnie uruchom go.
Etap 4 /6
Po zakończeniu programu przelej wszystko do formy i dodaj okruchy czekolady.
Etap 5 /6
Piecz przez 25 minut lub do czasu, aż brownie będzie dobrze upieczone.
Etap 6 /6
Przed podaniem pozostaw do ostygnięcia.