Zapiekana musaka
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
1 Cebula
500 g Mielona wołowina
700 g Bakłażan
2 łyżka Oliwa z oliwek
15 cl Rozdrobnione pomidory
2 Jajka
2 Czosnek
Tarty ser Emmental
Sól
Pieprz
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Ten przepis wymaga użycia pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Wlej do Cook4me oliwę z oliwek.
Etap 3 /7
Dodaj cebulę i zrumień. Dodaj mięso i czosnek. Zrumień.
Etap 4 /7
Dodaj bakłażana i posiekane pomidory. Wymieszaj.
Etap 5 /7
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /7
Potrawę polej ubitymi jajkami i posyp serem.
Etap 7 /7
Ustaw Extra Crisp w Cook4me. Włącz program nr.2 „Grill” na 15 minut i temp. 200°C.