Schab miodowo-musztardowy
- Całkowity czas 1 godz. 27 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 1 godz.
Studzenie
Składniki
4 osób
750 g Schabu
4 łyżeczka Musztardy
4 łyżka Oliwy z oliwek
2 łyżka Miodu
1 łyżeczka Papryki wędzonej
0.5 łyżeczka Soli
0.5 łyżeczka Pieprzu
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Schab umyj, osusz i podziel na plastry o grubości 1,5 cm.
Etap 2 /3
Przygotuj marynatę z oliwy z oliwek, pieprzu, soli, musztardy, miodu oraz papryki wędzonej i umieść w niej schab. Odstaw na przynajmniej jedną godzinę do lodówki.
Etap 3 /3
Umieść schab pokryty marynatą w misie Cook4me, a następnie nałóż pokrywę ExtraCrisp i ustaw program na 200 stopni i czas 12 minut. W połowie pieczenia - przewróć schab na drugą stronę. Smacznego.