Compote z owoców leśnych
- Całkowity czas 1 godz. 42 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 2 min.
Gotowanie - 1 godz. 30 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
30 g Niesolone masło
30 g Brązowy cukier
5 g Obrany imbir
200 g Owoce leśne
Krem chantilly
Akcesoria
Zestaw 6 werynek 8 jars set
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Umieść masło, kawałek imbiru i cukier w garnku. Doprowadź do wrzenia.
Etap 3 /5
Usuń imbir. Dodaj owoce.
Etap 4 /5
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Przelej przygotowaną masę do słoiczków lub ramekinów i pozwól ostygnąć. Przykryj kremem chantilly.