Pudding kasztanowy
- Całkowity czas 50 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
12 szt. Biszkopty
150 g Krem kasztanowy
3 szt. Jajka
3 szt. Żółtka
300 ml Śmietanka
120 ml Mleko
12 szt. Kasztany
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Dodaj jajka, żółtka, śmietanę i mleko do kremu kasztanowego. Namocz herbatniki. Włóż kasztany i herbatniki do formy.
Etap 3 /6
Zalej masą. Owiń papierem do pieczenia.
Etap 4 /6
Włóż formę do koszyka do gotowania na parze, a ten do Cook4me. Zalej 250 ml wody.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Przechowuj w lodówce przez noc. Podawaj z gorącym sosem czekoladowym.