Krem cappuccino
- Całkowity czas 28 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 8 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
6 szt. Biszkopty
70 ml Espresso
1 łyżeczka Ekstrakt kawowy
270 ml Śmietanka
90 ml Mleko
3 szt. Białka
75 g Cukier
9 łyżka Bita śmietana
1 łyżeczka Kakao
Akcesoria
Zestaw 6 werynek 8 jars set
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Umieść w werynkach biszkopty i nasącz je mocną kawą. Wymieszaj cukier, białka, mleko, śmietanę i ekstrakt kawowy.
Etap 3 /5
Rozdziel wszystko do werynek. Przykryj pokrywką i umieść w Cook4me z 250 ml wody.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Schłodź przez co najmniej 4 godziny i podawaj z bitą śmietaną i kakao.