Jesienna zupa
- Całkowity czas 25 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
400 g Marchewki
400 g Dynia
2 szt. Czosnek
2 szt. Trawa cytrynowa
15 g Imbir
700 ml Bulion drobiowy
2 łyżka Oliwa z oliwek
Liście pachnotki
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Zrumień czosnek i imbir. Dodaj marchew i pokrojoną w kostkę dynię. Wymieszaj do uzyskania różnokolorowej kompozycji.
Etap 4 /6
Dodaj trawę cytrynową. Wrzuć ją do bulionu.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Wymieszaj i odcedź zupę. Podawaj z odrobiną liści pachnotki.