Gulasz normandzki
- Całkowity czas 50 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1.2 kg Schab wieprzowy
6 szt. Bekon
150 g Kiełbasa typu „andouille”
1.5 szt. Cebula
6 szt. Marchewki
6 szt. Ziemniaki
3 szt. Jabłka
650 ml Cydr
1 łyżeczka Bukiet ziołowy
2 łyżka Olej
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Obierz i pokrój marchew na kawałki.
Etap 3 /8
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 4 /8
Zrumień kawałki mięsa i bekonu. Wyjmij mięso. Dodaj i gotuj jabłka aż staną się miękkie.
Etap 5 /8
Odtłuść Cook4Me cydrem. Zeskrob z dna Cook4Me przysmażone soki mięsne.
Etap 6 /8
Do Cook4Me włóż mięso, bekon i kiełbasę andouille, a następnie warzywa, bukiet ziołowy, sól i pieprz.
Etap 7 /8
Gotuj składniki.
Etap 8 /8
Włóż jabłka z powrotem do gulaszu. Odstaw na 5 minut. Podawaj.