Grillowane kasztany
- Całkowity czas 35 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Kompatybilne urządzenia (1)
Składniki
4 osób
500 g Kasztan
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Za pomocą noża wykonaj nacięcie wzdłuż trzech czwartych powierzchni kasztanów. Ten krok jest ważny, ponieważ pozwala na uwolnienie pary znajdującej się wewnątrz kasztanów podczas gotowania. Jeśli nacięcia nie są wystarczająco duże lub głębokie, kasztany mogą eksplodować podczas gotowania.
Etap 2 /3
Umieść kasztany w urządzeniu Easy Fry na standardowej tacy. Uruchom program AIR FRY w temperaturze 180°C na 30 minut.
Etap 3 /3
Po ugotowaniu odstaw kasztany do ostygnięcia. Zdejmij skórkę ręcznie. Smacznego!