Caldillo de congrio (chilijska zupa rybna)
- Całkowity czas 30 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
400 g Ryba konger
50 ml Bulion
50 ml Białe wino
2 Ziemniak
2 Pomidor
0.5 Cebula
2 goździk Czosnek
0.5 łyżeczka Papryka mielona
1 łyżka Olej roślinny
Sól
Pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do misy Cook4me.
Etap 3 /6
Zrumień cebulę i czosnek. Dodaj wino i paprykę, wymieszaj. Dodaj warzywa, sól i pieprz. Wlej bulion.
Etap 4 /6
Połóż rybę w koszu do gotowania na parze. Umieść kosz w Cook4me.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem. Zamknij pokrywę i naciśnij „Start”.
Etap 6 /6
Przełóż zupę do miseczek i włóż kawałki ryby. Smacznego!