*Iced chai latte
- Całkowity czas 26 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 20 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
10 cl Gorąca woda
3 saszetka Torebki herbaty cejlońskiej
200 g Kostki lodu
12 cl Mleko owsiane
4 łyżka Syrop trzcinowy
0.5 łyżeczka Mielony cynamon
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Zaparz herbatę w gorącej wodzie. Pozostaw do ostygnięcia.
Etap 2 /4
Wrzuć wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od kostek lodu.
Etap 3 /4
Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 4 /4
Przelej do wysokich szklanek i odstaw na kilka chwil, aby piana wypłynęła na powierzchnię.